Доступність посилання

ТОП новини

ЗМІ: новим главою Луганської обласної ВЦА стане депутат Гарбуз


Кабмін схвалив кандидатуру народного депутата Юрія Гарбуза на посаду голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, повідомляють українські ЗМІ.

Як повідомив «Українським новинам» міністр аграрної політики Тарас Кутовий, Кабмін уже схвалив призначення Юрія Гарбуза.

Водночас агенція «УНІАН», посилаючись на власне джерело, також повідомляє, що новим керівником Луганської обласної ВЦА стане Гарбуз.

Відповідно до чинного законодавства, голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду президентом України за поданням Кабінету міністрів України.

Раніше сьогодні низка ЗМІ повідомила про те, що президент України Петро Порошенко ухвалив рішення звільнити голову Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туку. Водночас відповідного указу на офіційному сайті президента ще немає.

Сьогодні на засіданні уряду ухвалили рішення про призначення Туки заступником міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

У липні минулого року Порошенко призначив на посаду голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації волонтера, голову громадської організації «Народний тил» Георгія Туку.

XS
SM
MD
LG