Доступність посилання

ТОП новини

У соціальних медіа критикують ЦРУ за «онлайн-відтворення» операції зі знищення Усами бін Ладена


Цю фотографію, зроблену 2 травня 2011 року, ЦРУ також опублікувала у псевдоонлайні спецоперації зі знищення Усами бін Ладена
Цю фотографію, зроблену 2 травня 2011 року, ЦРУ також опублікувала у псевдоонлайні спецоперації зі знищення Усами бін Ладена

У мережі мікроблогів Twitter та інших соціальних медіа шириться критика Центрального розвідувального управління США, яке 2 травня в режимі реального часу відтворювало події 2011 року.

У Twitter-акаунті американської спецслужби повідомлення з точністю до хвилини відображали події спеціальної операції, внаслідок якої в 2011 році був знищений ватажок угруповання «Аль-Каїда» Усама бін Ладен.

2 травня минає п’ять років відтоді, як американські спецпризначенці в Пакистані ліквідували лідера «Аль-Каїди».

1 травня директор ЦРУ Джон Бреннан заявив у виступі в ефірі телекомпанії NBC, що усунення очільника угруповання «Ісламська держава» Абу Бакра аль-Багдаді мало б «великий вплив» у боротьбі з екстремістами. «Ми повинні ліквідувати керівництво, яке організовує ці жахливі атаки», – вказав Бреннан. Нинішнє місцезнаходження очільника угруповання «Ісламська держава» Абу Бакра аль-Багдаді невідоме.

XS
SM
MD
LG