Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині на міні підірвався трактор, 1 людина поранена – поліція


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

На Донеччині біля Гнутова на міні підірвався трактор, одна людина поранена, повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

«Правоохоронці з’ясували, що житель Талаківки орав поле у селі Черненко, що біля прифронтового Гнутова, на прохання фермера», – йдеться у повідомленні.

За даними силовиків, внаслідок підриву чоловік отримав різані рани, пораненому вже надали медичну допомогу та відпустили додому.

У поліції наголошують, що постраждалий бачив таблички із написом «Міни», але проігнорував попередження, а свій вчинок він пояснив тим, що подумав, що поле вже розміноване.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті15, частиною 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває слідство.

Від квітня 2014 року на частині Донецької та Луганської областей тривають бойові дії. За даними ООН, станом на квітень загальна кількість потерпілих внаслідок збройного конфлікту на сході України становить 30 тисяч 729 людей, серед яких 9 тисяч 333 загиблих і 21 тисяча 396 поранених.

XS
SM
MD
LG