Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Вілкул звинувачує опонентів в облитті зеленкою, вони заперечують це


Олександр Вілкул
Олександр Вілкул

Народний депутат України від «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул заявляє про спробу невідомих облити його зеленкою. Про це він 5 травня написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, невідомі намагались таким чином зірвати його зустріч з ветеранами Другої світової війни. Він зазначає, що кілька осіб облили його зеленкою та обсипали борошном, водночас додає, що заздалегідь знав про можливі провокації.

В організації інциденту Вілкул звинуватив представників партії «Укроп» та «особистого прес-секретаря Філатова (міського голови Дніпропетровська – ред.) Ольгу Дику».

Водночас Ольга Дика, яка спростовує інформацію про те, що є прес-секретарем Філатова, й називає себе «незалежним журналістом та активістом», підтвердила свою присутність на місці інциденту з зеленкою, однак свою причетність до невідомих відкинула.

«Сьогодні як незалежний блогер і журналіст поїхала пофотографувати захід нагородження ветеранів, який повинен був відбутися у територіальному центрі Бабушкінського району. Коли приїхала, державну установу блокували «спортивні хлопці», деякі з яких вели себе агресивно. Не пускали журналістів навіть при пред’явленні посвідчень… Всього одна баночка зеленки (я не бачила звідки вона летіла, я знімала на камеру у цей час) – і шум піднявся такий, ніби снайпер стріляв в бідолаху», – розповіла Ольга Дика.

Відкинув свою причетність і причетність членів своєї команди й міський голова Дніпропетровська Борис Філатов. Він заявив, що не знає, хто брав участь у цьому інциденті.

XS
SM
MD
LG