Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ перевірить інформацію від Москаля про контрабандні дії – в.о.генпрокурора


Геннадій Москаль (©Shutterstock)
Геннадій Москаль (©Shutterstock)

Інформацію щодо вантажів з контрабандними цигарками, яку поширив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, перевірить Генеральна прокуратура України. Про це повідомив виконувач обов’язків генпрокурора України Юрій Севрук.

«Ми перевіримо цю інформацію, якщо вона підтвердиться, то будемо з’ясовувати у митниці, чому вони не вживають заходи з реагування», – сказав Севрук.

За його словами, прокуратура також відреагує в разі незаконності дій щодо ситуації на Закарпатті, про яку повідомив Геннадій Москаль у своєму зверненні до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Сьогодні голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з прохання звільнити його з посади голови Закарпатської ОДА. Серед причин рішення він вказав перешкоджання боротьбі з контрабандою в регіоні з боку центральної влади, бездіяльність митниці.

Також, за словами Москаля, нині у Києві та області накопичилося близько двохсот ватажних автомобілів, завантажених контрабандними сигаретами.

Реакції від Володимира Гройсмана щодо звернення від Геннадія Москаля з приводу його звільнення наразі немає.

Геннадій Москаль очолив Закарпатську область 15 липня 2015 року. До того він був керівником Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

XS
SM
MD
LG