Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов про напад на дружину: мене і мою сім’ю залякати не вдасться


Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомляє, що його дружина і колега, яка була поруч, не постраждали у результаті нападу.

«Хочу подякувати охоронцю, завдяки діям якого було врятоване людське життя, а також співробітникам Національної поліції України, які оперативно приїхали на місце злочину і затримали нападника», – зазначив Турчинов.

«Терористи не можуть подолати нас у бою, тому намагаються підступно зводити рахунки із беззахисними жінками. Але їм не вдасться залякати ні мене, ні мою сім’ю», – додав Олександр Турчинов.

Раніше у середу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що на дружину секретаря РНБО напав чоловік, озброєний ножем. За словами Авакова, напад стався в інституті, де працює Анна Турчинова.

«Нападник, житель Донецької області, приїхав цілеспрямовано з окупованої території для нападу на сім’ю Турчинова», – зазначив Аваков.

За його словами, у затриманого вилучили комплект холодної зброї.

На сайті київської поліції уточнюється, що під час інциденту, що стався на території вишу в Шевченківському районі Києва, ніхто не постраждав. Справу кваліфікують як замах на вбивство.

XS
SM
MD
LG