Доступність посилання

ТОП новини

Американський виконавець Принц помер від передозування знеболювальним – дані розтину


Принц, архівне фото 2011 року
Принц, архівне фото 2011 року

Американський виконавець, що виступав під сценічним іменем Принц, помер понад місяць тому від випадкового передозування знеболювальним. Про це свідчать результати розтину, оприлюднені 2 червня.

У висновку медичної експертизи, проведеної у штаті Міннесота, мовиться, що смерть 57-річного співака була «нещасним випадком», спричиненим вживанням фентанілу, синтетичного опіоїдного анальгетика, який використовується для тамування сильного болю.

21 квітня у США знайшли мертвим у власному будинку популярного виконавця, що виступав під сценічним іменем Принц. Про його смерть повідомили його рекламні агенти без дальших подробиць.

Принцу, справжнє ім’я якого Принс Роджерз Нелсон, було 57 років.

Перед цим він хворів – за словами агентів, на грип, від якого вже видужував. За повідомленнями, йому стало погано у літаку, що змусило здійснити термінову посадку, але наступного дня він уже виступив із концертом.

Принц став відомим іще наприкінці 1970-х років і відтоді вважався одним із найвинахідливіших і найексцентричніших виконавців у поп-музиці США.

За час його кар’єри було продано понад 100 мільйонів примірників його записів, він здобув сім музичних нагород Grammy, а 2004 року його ім’я вписали в Залі слави рок-н-ролу.

XS
SM
MD
LG