Доступність посилання

ТОП новини

Насіров хоче допомогти НАБУ розслідувати «чорну бухгалтерію регіоналів»


Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров
Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров

Державна фіскальна служба звернеться до Національного антикорупційного бюро, щоб допомогти розслідувати справу так званої «чорної бухгалтерії» Партії регіонів. Про це повідомив голова ДФС Роман Насіров у коментарі програмі «Схеми», спільному проекту Радіо Свобода та «UA:Першого» каналу.

«Ми поспілкуємося з НАБУ. Треба буде проаналізувати всі документи. У НАБУ передали більш детальну інформацію, ми зробимо до них запит. А може, навіть на основі оприлюдненої інформації ми можемо щось з’ясувати», – повідомив Роман Насіров.

31 травня видання «Українська правда» оприлюднило записи, які нібито свідчать про тіньові витрати Партії регіонів, згідно з якими, у другому півріччі 2012 року через «чорну бухгалтерію» було витрачено 66 мільйонів доларів.

30 травня Національне антикорупційне бюро України почало розслідування на підставі заяви екс-заступника голови Служби безпеки України Віктора Трепака про «чорну бухгалтерію» Партії регіонів.

Минулого тижня в інтерв’ю виданню «Дзеркало тижня. Україна» Трепак заявив, що передав до НАБУ документи, які підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівки колишнім і нинішнім високопосадовцям. За його словами, йдеться про так звану «чорну бухгалтерію» Партії регіонів із загальними виплатами на суму близько 2 мільярдів доларів.

XS
SM
MD
LG