Доступність посилання

ТОП новини

Заступника голови Миколаївської ОДА етапують до Одеси – Матіос


Анатолій Матіос
Анатолій Матіос

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявляє, що першого заступника голови Миколаївської ОДА етапують до Одеси.

«Враховуючи суперечливі повідомлення окремих ЗМІ з посиланням нібито на інформацію прес-служби СБУ офіційно повідомляю: перший заступник голови Миколаївської ОДА офіційно затриманий слідчим військової прокуратури згідно зі статтею 208 КПК України і зараз етапується в ізолятор тимчасово тримання міста Одеси», – написав Матіос на своїй сторінці у Facebook вночі 3 червня.

За його словами, «підставою для його затримання стали наявні і отримані законним шляхом докази».

Наразі, каже Матіос, продовжується проведення обшуку у будинку затриманого.

3 червня речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила, що перший заступник голови Миколаївської ОДА не був затриманий у справі про отримання 90 тисяч доларів хабара.

«Зараз проводяться слідчі дії, його там не затримали, а затримали двох помічників», – сказала Гітлянська в ефірі каналу «112 Україна».

Перед цим на сайті Генпрокуратури повідомили, що Військова прокуратурою Південного регіону України затримала «на гарячому» 4 посадовців – заступника голови райдержадміністрації, помічника голови облради та першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації під час отримання хабарів на суму 90 тисяч доларів США.

Згідно з інформацією на сайті Миколаївської облдержадміністрації, першим заступником голови є Микола Романчук.

XS
SM
MD
LG