Доступність посилання

ТОП новини

У харківській фан-зоні футбольного «Євро-2016» не показуватимуть матчі з Росією


Під час «Євро-2016» у Харкові не транслюватимуть матчі збірної Росії (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:56 0:00

Під час «Євро-2016» у Харкові не транслюватимуть матчі збірної Росії (відео)

У харківській фан-зоні «Євро-2016», що відкриється на площі Свободи, не планують показувати матчі за участю збірної Росії, повідомив Радіо Свобода директор департаменту спортивних іміджевих проектів і маркетингу міської ради Олексій Чубаров.

«Загалом ми плануємо показати 51 матч, тобто усі матчі, які проходитимуть під час «Євро-2016» у Франції, за винятком збірної Росії. Це рекомендація силових структур. Це консолідована позиція організаторів фан-зони і людей, що відповідають за безпеку в місті Харкові», – повідомив про рішення Олексій Чубаров.

За словами посадовця, в Харкові буде найбільша фан-зона в Україні, площа якої складатиме приблизно 20 тисяч квадратних метрів.

Також Олексій Чубаров наголосив, що всіх людей на вході до зони перевірятимуть правоохоронці на небезпечні предмети.

«На вході до фан-зони, особливо на матч збірної України, буде здійснюватися перевірка на скло, на ріжучі предмети, предмети, що коляться тощо. Все це заборонено. Прошу всіх вболівальників поставитися з порозумінням до роботи правоохоронців», – просить Чубаров.

Фан-зона відкриється в Харкові 10 червня за півтора години до офіційної церемонії відкриття «Єврокубку» у Франції. Тоді ж відбудеться і перший публічний перегляд матчу на екрані шість на чотири метри.

XS
SM
MD
LG