Доступність посилання

ТОП новини

СБУ: на Вінниччині виявили спиртопровід через річку Дністер


На Вінниччині СБУ виявила спиртопровід через Дністер
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:26 0:00

На Вінниччині співробітники Служби безпеки України та прикордонники виявили у Могилів-Подільському районі трубопровід, прокладений по дну річки Дністер для перекачування контрабандного спирту з Молдови.

«Вихід труби був розташований на території приватного домоволодіння у селі Кремінне (Могилів-Подільський район) на березі річки. Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців, контрабандисти не встигли розпочати поставки спирту в Україну», – повідомляють у прес-службі відомства.

Співробітники СБУ встановили організаторів контрабандного каналу, які орендували будинок у місцевого жителя, додають у відомстві.

Про подібні випадки у Могилів-Подільському районі уже повідомлялося, зокрема у 2014 році прикордонники виявили підпільний трубопровід для перекачування спирту. Тоді, за даними Держприкордонслужби, трубу проклали по поверхні води через річку Дністер.

У жовтні 2015 року прикордонники також виявили спиртопровід, який невідомі намагалися облаштувати між молдовським населеним пунктом Цибулівка та українським Цеханівка.

XS
SM
MD
LG