Доступність посилання

ТОП новини

Савченко заявляє, що продовжить співпрацю з трьома своїми адвокатами


Надія Савченко (©Shutterstock)
Надія Савченко (©Shutterstock)

Народний депутат України Надія Савченко заявляє, що і надалі працюватиме з трьома адвокатами, які захищали її в російському суді.

«Я з ними і надалі буду працювати. Із Фейгіним і Полозовим будемо працювати на міжнародному майданчику для звільнення полонених, політв’язнів із Росії, зокрема кримських татар на окупованій території Криму. Із Новіковим ми будемо працювати над судовою реформою, яку я вважаю неготовою, сирою, вважаю, що потрібно до неї вносити доповнення і зміни», – сказала Савченко на прес-конференції в Києві за підсумками своєї поїздки в зону конфлікту на Донбасі.

За її словами, те, як будуть адвокати працювати між собою – це «їхня особиста справа».

Раніше адвокати Марк Фейгін і Микола Полозов закликали «не асоціювати» їх з іншим захисником Надії Савченко Іллею Новіковим. Вони заявили, що не співпрацюють з Новіковим від грудня минулого року після того, як «він перестав працювати в команді» і «почав втручатися в українську політику і законотворчість».

Крім того, Фейгін і Полозов розкритикували коментарі Новікова щодо заяви Надії Савченко про її готовність до переговорів із лідерами угруповань «ДНР» і «ЛНР».

Новіков заявив, що «не пропонував і не пропоную нікому з українців вести переговори з сепаратистами» і не дає ніяких рекомендацій.

XS
SM
MD
LG