Доступність посилання

ТОП новини

Уряд погодив контракт із гендиректором «Укрпошти» Смілянським


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Кабінет міністрів України погодив контракт із обраним на посаду генерального директора державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Ігорем Смілянським. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні на засіданні Кабміну.

За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, остаточна «крапка в призначенні» Смілянського буде поставлена наступного тижня.

У квітні уряд призначив генеральним директором «Укрпошти» Ігоря Смілянського. Перед цим комітет із призначень керівників при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) запропонував Кабміну призначити Смілянського на цю посаду.

У МЕРТ тоді зазначали, Ігор Смілянський понад 17 років пропрацював у сфері стратегічного, управлінського і фінансового консалтингу. Наразі працює в Нью-Йорку (США) в американському офісі міжнародної аудиторської компанії KPMG, має досвід роботи в Україні та інших країнах світу. Отримав ступінь МВА в Georgetown University і ступінь Juris Doctor в George Washington University Law School.

«Укрпошта», яка є національним оператором поштового зв’язку України, підпорядковується Міністерству інфраструктури та входить до найбільших держпідприємств України. У МЕРТ зазначають, що за 9 місяців 2015 року чистий прибуток зріс у 2,5 рази у порівнянні з аналогічним періодом минулого року до 30 мільйонів гривень.

XS
SM
MD
LG