Доступність посилання

ТОП новини

Поліція відкрила провадження за фактом трагедії у Затоці


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом утоплення чотирьох людей (двоє з них діти віком 14 та 16 років) у селищі Затока на Одещині в акваторії Чорного моря 14 червня.

Як повідомляє прес-служба поліції Одеської області, до чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло повідомлення проте, що в селищі Затока втопилось чотири людини.

«Слідчо-оперативною групою встановлено особи загиблих, це відпочивальники з міста Хмельницький та Тернополя. Загиблим було 46, 30, 16 та 14 років. Під час шторму вони пішли купатись до моря, де і сталась трагедія», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочали два кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті115 Кримінального кодексу України (додаткова кваліфікація нещасний випадок) і частиною 2 статті 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України.

Як повідомили в поліції, у кримінальному провадженні призначені судово-медичні експертизи, триває слідство.

У ДСНС повідомляли, що 14 червня у Затоці внаслідок необережного поводження на воді у штормову погоду в акваторії Чорного моря втопилися 4 людини – 2 дорослих та 2 дитини, врятували 5 людей – 4 дорослих та одну дитину.

XS
SM
MD
LG