Доступність посилання

ТОП новини

Іванов: розмови про загрозу з боку Росії для країн Балтії – пропаганда


Сергій Іванов
Сергій Іванов

Глава адміністрації президента Росії Сергій Іванов називає пропагандою заяви керівництва країн Балтії щодо ймовірної загрози з боку Росії. Про це він сказав в інтерв’ю, що вийшло в ефірі телеканалу «Росія 1».

«Пропаганда від початку і до кінця», – зазначив російський високопосадовець.

Сергій Іванов пов’язує заяви про загрози з боку Росії зі складною, за його словами, економічною ситуацією у країнах Балтії. «Що робити? Відомий прийом: кричи голосно про близький напад підступної Росії, яка спить і бачить, як би поневолити прибалтійські країни», – додав глава адміністрації Володимира Путіна.

Ініціативу НАТО про доправлення у країни Балтії та Польщу 4 багатонаціональних батальйони Сергій Іванов назвав порушенням засадничих принципів у відносинах між Росією та альянсом.

Рішення про доправлення багатонаціональних батальйонів у НАТО попередньо ухвалили 14 червня. Таким чином, як зазначили в альянсі, там демонструють, що НАТО готове відстоювати безпеку кожної з країн-членів. Водночас в альянсі зазначили, що готові до діалогу з Росією, але досі з нею не вдалося домовитися навіть про засідання двосторонньої комісії.

НАТО призупинило відносини з Росією навесні 2014 року, після початку її агресії на території України.

XS
SM
MD
LG