Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу загиблих на Донбасі немає, 2 військових поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військ немає, але двоє військових були поранені, повідомив 25 червня речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, спокійних ділянок в зоні проведення оголошеної антитерористичної операції на Донбасі немає, найбільш гострою була ситуація поблизу Мар’їнки та Талаківки.

Всього, за даними речника АТО, проросійські сепаратисти упродовж п’ятниці випустили в бік позицій військових Збройних сил України 130 мін.

У штабі АТО раніше повідомили про 61 обстріл з боку проросійських бойовиків за минулу добу на Донбасі.

На сайтах угруповання «ДНР» повідомляють, що напередодні ввечері і минулої ночі військові ЗСУ випустили в бік контрольованих угрупованням районів 423 міни, пошкоджено житлові будинки в Горлівці та Комінтернові.

В угрупованні «ЛНР» звинувачують українських військових в 14 обстрілах територій, контрольованих луганськими сепаратистами. Останні також кажуть про втрату одного свого бійця.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG