Доступність посилання

ТОП новини

Луценко звільнив прокурора Миколаївської області


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко звільнив прокурора Миколаївської області В’ячеслава Кривов’яза. Про це йдеться у повідомленні на сайті Генпрокуратури.

За даними відомства, 29 червня Кривов’яз подав заяву на звільнення з органів прокуратури.

«Генеральний прокурор України Юрій Луценко задовольнив заяву. Кадрові рішення будуть оприлюднені в п’ятницю, 1 липня 2016 року», – йдеться у повідомленні на сайті Генпрокуратури.

У середу, 29 червня, президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова. Раніше він сам написав заяву про відставку.

4 червня Військова прокуратура Південного регіону України заявила про затримання чотирьох посадовців – заступника голови райдержадміністрації, помічника голови облради та першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації – під час отримання хабарів на суму 90 тисяч доларів.

Незабаром після цього, 15 червня під час візиту на Миколаївщину Петро Порошенко виступив за звільнення прокурора області за бездіяльність у боротьбі з корупцією. Тоді ж стало відомо про намір голови області Вадима Мерікова піти у відставку.

XS
SM
MD
LG