Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу жоден військовий не загинув, шестеро поранені – речник


Ілюстраційне фото: пораненого військового привезли в лікарню Авдіївки, 7 червня 2016 року
Ілюстраційне фото: пораненого військового привезли в лікарню Авдіївки, 7 червня 2016 року

За минулу добу внаслідок бойових дій у зоні антитерористичної операції загиблих серед українських військовослужбовців немає, шестеро були поранені, повідомив на брифінгу речник адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Він також підтвердив повідомлення прес-центрі штабу антитерористичної операції, що триває на частині сходу України проти підтримуваних Росією збройних сепаратистів і російських військ, що впродовж минулої доби на донецькому напрямку стався 31 обстріл українських позицій, на маріупольському 28 обстрілів, а на луганському було затишшя.

Як додав речник, із обстрілів на донецькому напрямку 10 було з важкого озброєння, а на маріупольському таких було 13.

Відео: Ukraine Crisis Media Center

Донецькі сепаратисти не подавали даних про свої втрати за останній час, луганські ще вранці заявляли, що в них за минулу добу втрат не було.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушується, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG