Доступність посилання

ТОП новини

Радіопрограми «Донбас. Реалії» з’явилися в ефірі «Голосу Донбасу»


Програми Радіо Свобода відтепер звучать в ефірі прифронтового регіону на сході України на радіостанції «Голос Донбасу». Проект Української редакції Радіо Свобода під назвою Радіо «Донбас.Реалії» можна слухати в ефірі «Голосу Донбасу» з понеділка до п’ятниці з 17:00 до 18:00.

Радіо Донбас.Реалії подає новини та їхніх аналіз з обох боків лінії розмежування. «Це інформація про головне для Донеччини і Луганщини без агресії і перебільшення, сюжети переважно готують вихідці з Донбасу», – наголошує Українська редакція Радіо Свобода.

Програма Радіо Донбас.Реалії також дає змогу слухачам брати участь в обговоренні актуальних проблем Донбасу в прямому ефірі і за допомогою соціальних мереж.

«Голос Донбасу», що є складовою Донецької філії НТКУ, можна слухати на частоті 67,34 МГц, також готується перехід на FM-мовлення. Україна частково відновила мовлення на цих теренах 1 липня після дворічної перерви.

Радіо Свобода розпочало спеціальний проект подкастів для жителів окупованих районів Донеччини і Луганщини у січні 2016 року; з лютого годинна програма також почала виходити в ефірі Громадського радіо.

Останній випуск Радіо «Донбас.Реалії»:

XS
SM
MD
LG