Доступність посилання

ТОП новини

У Станиці Луганській внаслідок обстрілу з боку бойовиків пошкоджені будинки – адміністрація


Пункт пропуску в Станиці Луганській (архівне фото)
Пункт пропуску в Станиці Луганській (архівне фото)

Станично-Луганська райдержадміністрація повідомляє, що внаслідок обстрілу з боку бойовиків угруповання «ЛНР» уночі 11 липня зруйновані кілька житлових будинків. Місцеві жителі не зверталися по медичну допомогу, мовиться в повідомленні місцевої влади в мережі Facebook.
Бойовики угруповання «ЛНР» вночі обстріляли Станицю Луганську з різних видів зброї.

«З 03:10 до 04:30 11.07.2016 року зі стрілецької зброї, АГС, РПГ були обстріляні район залізничного моста на околиці селища міського типу Станиця Луганська, перехід контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та район вулиць Барбашова, Перша Лінія. За результатами обстрілів згорів дах будинку, гараж, які розташовані по вул. Барбашова, 13а, пошкоджено вікно будинку по вулиці Перша Лінія, 8», – мовиться у повідомленні.

У місцевій владі додали, що триває уточнення наслідків обстрілів.

В угрупованні «ЛНР» повідомляють, що «з напрямку Станиці Луганської київські силовики тричі обстрілювали околиці цього населеного пункту з мінометів калібру 82 міліметри, АГС, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї».

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG