Доступність посилання

ТОП новини

Суд переніс засідання про відсторонення Василишина з посади заступника міністра – прокуратура


Заступник міністра охорони здоров'я України Роман Василишин
Заступник міністра охорони здоров'я України Роман Василишин

Дніпровський районний суд Києва переніс на 12 липня засідання з розгляду клопотання прокуратури про відсторонення від посади заступника міністра охорони здоров’я України Романа Василишина, якій підозрюється у хабарництві. Про це, як інформує УНІАН, повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

«Судове засідання перенесено на завтра на 16:00 через заяву сторони захисту Василишина про відвід судді», – сказала Максимець.

Вона пояснила, що адвокати підозрюваного просили суд звільнити їхнього підзахисного з-під варти у зв’язку із внесенням за нього застави, але суддя наголошував, що це не є предметом сьогоднішнього судового розгляду, через що йому було заявлено відвід.

Дніпровський районний суд Києва 8 липня арештував підозрюваного у хабарництві заступника міністра охорони здоров’я України Романа Василишина і призначив заставу у понад 2 мільйони гривень.

Василишина заарештували до 3 вересня.

Його захист заявляє про тиск на суд.

Також 8 липня СБУ і Генпрокуратури повідомили про затримання у Києві заступника міністра охорони здоров’я, якого підозрюють у хабарництві.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, Василишин отримував від 50 до 100 тисяч гривень з урологічного центру Олександрівської лікарні.

Василишин став заступником міністра охорони здоров’я у листопаді 2015 року.

XS
SM
MD
LG