Доступність посилання

ТОП новини

МВС відкрило в Києві свій перший сервісний центр


Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що відкрило свій перший сервісний центр у Києві. Він працює за адресою: вулиця Павла Усенка, 8.

Як повідомили в МВС, відтепер громадяни зможуть отримати понад 300 послуг щодня та витрачатимуть на це від 20 хвилин до трьох годин.

«Серед основних переваг – сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісний центр надаватиме платні та безоплатні послуги, що належать до компетенції міністерства. Наступні сервісні центри планується відкрити в Харкові, Дніпропетровську, Маріуполі та Львові», – мовиться в повідомленні.

За інформацією прес-служби МВС, міністр Арсен Аваков із цього приводу заявив: «Наша мета – надавати сучасний якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, максимальне використання онлайн-послуг без участі чиновника, а також моніторинг роботи працівників та зворотній зв’язок».

«Я розраховую, що всі незабаром відчують, як зміниться ситуація на краще. Забудьте про старі МРЕВ. Головний пріоритет нового сервісу – комфорт та зручність для клієнта», – додав Аваков.

У МВС інформують, що сервісний центр нового зразка технічно обладнаний та забезпечений усіма видами зв’язку, це дозволяє оперативно надавати максимальний спектр послуг. Серед основних – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів. Сервісний центр також прийматиме заяви на виготовлення номерних знаків. Згодом, після відповідних змін законодавчої бази, в сервісних центрах будуть оформлювати дозволи на зброю.

Керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій також повідомив, що для зручності передбачена готівкова та безготівкова оплата послуг.

За його словами, планується також розширення функцій, а саме: прийом іспитів на право керування транспортними засобами всіх категорій, видача довідок про відсутність судимості, проведення огляду транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.

Створення сервісних центрів МВС, у яких громадяни зможуть отримати низку адміністративних послуг в одному місці, є одним із елементів реформування міністерства.

XS
SM
MD
LG