Доступність посилання

ТОП новини

Пожежу на сміттєзвалищі на Київщині погасили – ДСНС


Під час гасіння пожежі, 14 липня 2016 року, фото ДСНС
Під час гасіння пожежі, 14 липня 2016 року, фото ДСНС

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що пожежу на полігоні твердих відходів біля села Трипілля в Обухівському районі Київської області ліквідували до 17-ї години 40 хвилин.

Для гасіння пожежі залучали 14 одиниць техніки та 48 осіб, у тому числі від ДСНС 7 одиниць техніки та 38 осіб, гасіння пожежі здійснювалося безперервно всю ніч, мовиться в повідомленні.

За результатами проведених досліджень перевищень допустимих концентрацій шкідливих речовин у повітрі у прилеглих до звалища населених пунктах не зафіксовано, запевнили в ДСНС.

Досудове розслідування через пожежу за статтею Кримінального кодексу України про забруднення або псування земель узяла на контроль прокуратура Київської області, призначена пожежно-технічна експертиза, тривають невідкладні слідчо-розшукові заходи для встановлення свідків та осіб, причетних до події, повідомляли раніше у прокуратурі Київщини.

Як інформували раніше в ДСНС, пожежа на вже закритому звалищі зайнялася в середу на площі близько 6 гектарів, до вечора того дня її вдалося локалізувати до менш ніж двогектарної площі, гасіння продовжили і протягом ночі.

XS
SM
MD
LG