Доступність посилання

ТОП новини

Андрій Шевченко очолив збірну України з футболу – ФФУ


Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

15 липня у Будинку футболу в Києві обраний новий головний тренер національної збірної команди України. Виконавчий комітет Федерації футболу України одноголосно підтримав кандидатуру Андрія Шевченка на посаді наставника «синьо-жовтих», інформує офіційний сайт ФФУ.

Контракт із 39-річним фахівцем буде підписаний за схемою «2+2» – на два роки із можливістю пролонгації угоди на такий же термін.

До тренерського штабу головної команди країни увійдуть італійці Мауро Тассотті та Андреа Малдера, відомі своєю роботою у структурі італійського «Мілана», а також іспанець Рауль Ріанчо, який з 2014 до 2016 року працював помічником головного тренера у київському «Динамо».

Андрій Шевченко є найвидатнішим українським футболістом останніх 20 років, його кар’єра гравця минула в київському «Динамо», «Мілані» та лондонському «Челсі». Шевченко здобув «Золотий м’яч» як найкращий футболіст Європи 2004 року. Колишній капітан і найкращий бомбардир (48 м’ячів) збірної України. На «Євро-2016» як помічник головного тренера входив до штабу під орудою Михайла Фоменка.

XS
SM
MD
LG