Доступність посилання

ТОП новини

У Херсоні на кількох виборчих дільницях провели евакуацію через дзвінки про замінування – «Опора»


Фото ілюстраційне
Фото ілюстраційне

Спостерігачі громадянської мережі «Опора» у неділю повідомляють, що на кількох виборчих дільницях Херсона провели евакуацію через повідомлення про замінування приміщень, де відбувається голосування на довиборах до Верховної Ради. Про це йдеться в повідомленні «Опори» на сторінці у Facebook.

«На шістьох виборчих дільницях у Корабельному районі Херсона та Білозерському районі Херсонської області, що входять до виборчого округу №183, членів ДВК, спостерігачів та виборців було евакуйована у зв’язку з повідомленнями про замінування приміщень. Наші спостерігачі повідомили про випадки на виборчій дільниці у Шуменському, на Острові – три дільниці, одна дільниця у селищі Комишани та одна дільниця в Білозерському районі», – йдеться в повідомленні.

Наразі невідомо, коли зазначені дільниці відновлять свою роботу.

На сайті Нацполіції у Херсонській області наразі відсутня інформаціяпро те, чи відповідають дійсності повідомлення про замінування.

Сьогодні у 183-у одномандатному виборчому окрузі міста Херсон проходять проміжні вибори до Верховної Ради. Серед кандидатів, які можуть вибороти депутатське крісло, оглядачі називають самовисуванця Іллю Ківу, представника БПП Андрія Путілова та кандидата від партії «Батьківщина» Юрія Одарченка.

Загалом додаткові вибори до Верховної Ради у неділю проходять у семи одномандатних виборчих округах.

XS
SM
MD
LG