Доступність посилання

ТОП новини

Проміжні вибори до Ради тривають без серйозних порушень, голосування в Херсоні відновилось – поліція


©Shutterstock
©Shutterstock

Додаткові вибори до Верховної Ради у семи одномандатних виборчих округах України тривають без серйозних порушень. Про це повідомили у департаменті комунікації Національної поліції України.

«Станом на 10:00 відкрилися 1141 із 1142 виборчих дільниць. Стосовно майже півтора десятка дільниць на Херсонщині надійшли повідомлення про мінування, однак зараз вибори знову тривають. Із загальної кількості дільничних комісій, що відкрилися, 6 розпочали свою роботу із затримкою у зв’язку з організаційними питаннями – заміною членів комісій. Ще 1 комісія поки не відкрилася. Крім того, у Херсонській області вже після відкриття виборчих дільниць до поліції надійшли повідомлення про мінування 13 дільниць. Виборці з приміщень для голосування були евакуйовані. Після обстеження дільниць вибухотехніками виборчий процес відновився», – повідомили у поліції.

За даними Нацполіції, загалом стежать за порядком під час проміжних виборів народних депутатів 7,5 тисяч правоохоронців та представників громадськості.

Сьогодні в Україні відбуваються додаткові вибори до Верховної Ради. Їх було призначено через перехід народних депутатів на інші посади, наприклад, у мери міст та на урядові посади.

XS
SM
MD
LG