Доступність посилання

ТОП новини

МВС Казахстану заявляє про загибель 3 поліцейських і 1 цивільного внаслідок нападу в Алмати


Поліція заявляє про затримання щонайменше одного нападника, 18 липня 2016 року
Поліція заявляє про затримання щонайменше одного нападника, 18 липня 2016 року

Міністерство внутрішніх справ Казахстану підтверджує загибель трьох поліцейських внаслідок нападу невідомих зі зброєю на відділення поліції в Алмати і поранення ще декількох. Крім того, за повідомленням, загинув один цивільний житель. За даними МВС, нападники намагалися відібрати його автомобіль і вистрелили в нього.

МВС також повідомляє про затримання одного підозрюваного у нападі. «За попередніми даними, затриманий – 27-річний раніше судимий уродженець Кизилординської області, підозрюється в скоєнні вбивства жінки в минулі вихідні», – йдеться в повідомленні.

У місті оголошений «червоний» рівень тривоги і триває операція із затримання принаймні ще одного підозрюваного у нападі.

Місцеві засоби інформації заявляють про напад не тільки на відділок поліції, а й на місцевий підрозділ Комітету національної безпеки і стрілянину ще в одному місці, але подробиць наразі немає.

У Казахстані раніше був оголошений «жовтий» рівень небезпеки – у червні після нападу озброєних осіб у місті Актобе в північно-західній частині країни. Тоді загинули 28 людей.

XS
SM
MD
LG