Доступність посилання

ТОП новини

У Києві 27 липня обмежать рух у центрі і можуть закрити вихід із метро «Арсенальна»


Хресна хода УПЦ (МП), Бориспіль, 25 липня 2016 року
Хресна хода УПЦ (МП), Бориспіль, 25 липня 2016 року

Влада Києва попереджає про обмеження руху дорогами у центрі Києва 27 липня і закликає жителів міста не користуватися без нагальної потреби приватним автомобілем.

«Буде заборонено рух усіх видів транспорту 27 липня з 06:00 до 17:00 на вулиці Трьохсвятительській (на відрізку від Михайлівської площі до Європейської площі), вулиці Хрещатик (на відрізку від вулиці Михайлівської до Європейської площі), Володимирським узвозом (на відрізку від Поштової площі до Європейської площі), на Парковій дорозі (на відрізку від алеї Героїв Крут до вулиці Михайла Грушевського), на вулиці Михайла Грушевського (на відрізку від вулиці Шовковичної до Європейської площі)», – йдеться в повідомленні прес-службі Київської міської держадміністрації.

Київська влада повідомляє, що в разі необхідності буде обмежений або заборонений рух усіх видів транспорту 27 липня з 06:00 до 13:00 на вулиці Вербицького, 3-Г, вулиці Декабристів, проспекті Миколи Бажана, Південному мосту, Дніпровському узвозі, алеї Героїв Крут, площі Слави, вулиці Івана Мазепи, Михайла Грушевського, Європейській площі, а також на вулиці Чорнобильській, проспекті Перемоги, бульварі Тараса Шевченка, вулиці Володимирській, провулку Володимирському, Михайлівській площі.

Крім того, у КМДА додали, що в разі необхідності також буде закрита на вихід станція київського метрополітену «Арсенальна» 27 липня з 13:00 до 20:00.

Також будуть внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування.

27 і 28 липня у Києві відзначатимуть День хрещення Київської Русі-України. На ці дні заплановані масові заходи у центральній частині міста, зокрема, хресні ходи Української православної церкви (Московського патріархату), УПЦ Київського патріархату, а також молебні на Володимирській гірці.

XS
SM
MD
LG