Доступність посилання

ТОП новини

МЗС вимагає від страхової і туркомпанії українців, що потрапили в ДТП у Норвегії, виконати договір


©Shutterstock
©Shutterstock

Міністерство закордонних справ України звернулося з вимогою до страхової компанії та туристичної фірми, що забезпечують поїздку українців, які постраждали у ДТП у Норвегії, якнайшвидше виконати передбачені договором зобов’язання.

«МЗС України направило листа туристичній компанії «Акорд Тур» та страховій компанії «Провідна» з вимогою вжити усіх можливих заходів для захисту прав та інтересів постраждалих у ДТП у Норвегії», – йдеться в повідомленні департаменту консульської служби МЗС у Facebook.

У відомстві зазначають, що компанії зобов’язані «невідкладно забезпечити повернення в Україну постраждалих, надати рідним загиблого необхідне сприяння (перевезення тіла померлого в Україну), виконати інші зобов’язання, що передбачені страховими угодами».

Ввечері 30 липня неподалік міста Олесунд в Норвегії сталася дорожньо-транспортна пригода – перекинувся автобус з групою українських туристів, в автобусі перебувала 41 людина. За даними МЗС України, у результаті ДТП один український турист загинув, ще близько 10 поранені.

XS
SM
MD
LG