Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Миколаївської ОДА


 Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

Як повідомляє прес-служба українського президента, Порошенко, підписавши відповідне розпорядження, оголосив конкурс на одну вакантну посаду голови обласної та 10 голів райдержадміністрацій.

В Адміністрації президента зауважують, що станом на 8 серпня вакантними є посада голови обласної та 49 голів районних державних адміністрацій.

4 червня Військова прокуратура Південного регіону України заявила про затримання чотирьох посадовців – заступника голови райдержадміністрації, помічника голови облради та першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації – під час отримання хабарів на суму 90 тисяч доларів.

15 червня під час візиту на Миколаївщину президент Петро Порошенко повідомив про рішення голови Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова подати у відставку. В оточенні президента це мотивували «політичною відповідальністю» у зв’язку з корупційними відкриттями.

Наприкінці червня Порошенко підписав указ про звільнення з посади голови Миколаївської ОДА Вадима Меріков, іншим своїм указом президент призначив виконувачем обов’язків голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеслава Боня, який донині він був заступником голови області.

XS
SM
MD
LG