Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у Києві на Хрещатику відновили рух автотранспорту


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Києві на вулиці Хрещатик відновили рух автотранспорту, силовики відтіснили мітингувальників, повідомляє прес-служба поліції.

«Поліцейські кілька годин спілкувалися з мітингувальниками, проводили роз’яснювальну роботу щодо недопущення правопорушень, просили звільнити проїзну частину головної вулиці міста та відновити проїзд транспорту», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що активісти не виконали вимог поліції, тому правоохоронці змушені були відтіснити мітингувальників.

За даними поліції, раніше сьогодні вкладники банку «Михайлівський» проводили акцію протесту біля Національного банку України, згодом вони пройшли до майдану Незалежності і перекрили вулицю Хрещатик.

У липні близько 300 людей, вкладників банку «Михайлівський», перекривали вулицю Січових Стрільців у центрі Києва, на цій вулиці розташований Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

23 травня НБУ своєю постановою визнав банк «Михайлівський» неплатоспроможним та запровадив у ньому тимчасову адміністрацію. Однак з того часу, за словами вкладників банку, вони не можуть отримати ані своїх депозитів, ані коштів на карткових рахунках, ані навіть використовувати їх у безготівкових розрахунках.

XS
SM
MD
LG