Доступність посилання

ТОП новини

Російські силовики розблокували всі пункти в’їзду та виїзду до Криму – речник ДПСУ


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Російські силовики вночі 10 серпня о розблокували рух в обох напрямках на всіх трьох пунктах в’їзду та виїзду на адміністративній межі з окупованим Кримом. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

«Сьогодні о 4:30 окупанти раптово почали здійснювати пропуск на усіх трьох контрольних пунктах в’їзду і виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом. Оформлення здійснюється вкрай повільно, але тим не менш і «Каланчак», і «Чонгар», і «Чаплинка» працюють в обидвох напрямках», – вказав речник ДПСУ.

За словами Слободяна, жодних пояснень ані факту закриття пропуску, ані факту відновлення роботи пунктів в’їзду та виїзду російська сторона не надавала. Жодної комунікації з силами, які здійснюють окупацію Криму, українські прикордонники не мають.

Критична ситуація на адміністративній межі з півостровом виникла рано-вранці 7 серпня, відтоді російська сторона по кілька разів на день змінює режим пропуску на трьох КПВВ, то блокуючи його, то поновлюючи повністю чи частково, лише в якийсь один бік.

XS
SM
MD
LG