Доступність посилання

ТОП новини

Радіостанція «Голос Донбасу» розпочала мовлення поблизу Мар’їнки


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Радіостанція «Голос Донбасу», на якій виходить і проект Української редакції Радіо Свобода під назвою Радіо Донбас.Реалії, 10 серпня почала мовлення поблизу населеного пункту Мар’їнка на Донеччині на частоті 95,3 FM. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова, яка напередодні заявила про свою відставку.

Вона зазначила, що це вже 61-й офіційно встановлений передавач у рамках роботи комісії з відновлення мовлення на непідконтрольні українській владі території Донбасу.

На сьогодні радіостанція «Голос Донбасу» вже мовить у Волновасі, Маріуполі та Авдіївці на Донеччині.

Від 4 липня в ефірі прифронтового регіону на сході України на радіостанції «Голос Донбасу» почали виходити програми Радіо Свобода. Проект Української редакції Радіо Свобода під назвою Радіо Донбас.Реалії можна слухати в ефірі «Голосу Донбасу» з понеділка до п’ятниці з 17:00 до 18:00.

Радіо Донбас.Реалії подає новини і їх аналіз із обох боків лінії розмежування. «Це інформація про головне для Донеччини і Луганщини без агресії і перебільшення, сюжети переважно готують вихідці з Донбасу», – наголошує Українська редакція Радіо Свобода.

Програма Радіо Донбас.Реалії також дає змогу слухачам брати участь в обговоренні актуальних проблем Донбасу в прямому ефірі і за допомогою соціальних мереж.

XS
SM
MD
LG