Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 67 обстрілів за добу – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що 10 серпня підтримувані Росією сепаратисти 67 разів обстріляли позиції українських військових. За його даними, майже половина цих обстрілів, 32, зафіксована на Маріупольському напрямку.

«Обстріли тривали до 11-ї години ранку, о п’ятій годині вечора противник знову порушив режим припинення вогню по всій лінії розмежування», – ідеться в повідомленні.

В штабі АТО звинувачують бойовиків у застосуванні забороненої Мінськими угодами важкої артилерії калібру 122 міліметри по Водяному, було випущено 70 снарядів, повідомляють українські військові.

В угрупованні «ДНР» стверджують, що внаслідок обстрілу українськими військовими Петровського району Донецька була поранена 16-річна дівчина. Незалежного підтверження ця інформація не має.

В угрупованні «ЛНР» ще немає даних про бойові дії впродовж минулої доби.

Також сторони конфлікту ще не інформували про свої втрати 10 серпня.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG