Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: під час святкування Дня незалежності можуть встановити рамки металодетекторів


Арсен Аваков (©Shutterstock)
Арсен Аваков (©Shutterstock)

Голова МВС Арсен Аваков заявляє, що в Україні під час святкування Дня незалежності можуть встановити рамки металодетекторів.

«Поліція має всі формальні і неформальні протоколи разом з Нацгвардією забезпечити порядок. Останнім часом ми демонструємо, як ми це вміємо робити і зробимо. Слава Богу, накопичений колосальний досвід. Виходячи з тих даних, ми враховуємо всі ці ризики, які можуть виникати», – сказав Аваков у Харкові.

Він також закликав українців не турбуватися, якщо «поліцейські або охоронні обмеження створюватимуть деякі незручності на кілька хвилин».

«Питання полягає в тому, що це ваша безпека. Це важливо. Тому краще в якийсь момент часу відчути ці обмеження для того, щоб відчувати себе впевнено в цілому. Швидше за все, в порядок речей, на масові заходи увійдуть рамки з металошукачами, щоб всі, хто заходив, були впевнені, що там не буде якихось провокацій», – додав міністр,

24 серпня в Україні відзначатимуть 25-ї річницю Незалежності України. Серед іншого, в Києві на вулиці Хрещатик і майдані Незалежності пройде військовий парад.

XS
SM
MD
LG