Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відбувається військовий парад з нагоди 25-ї річниці Незалежності України


У Києві відбувається військовий парад з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. За повідомленням Міністерства оборони України, в урочистих заходах беруть участь понад чотири тисячі військовослужбовців – представників Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, співробітників Національної поліції України.

Також у параді бере участь понад 200 одиниць військової техніки.

Уперше в історії проведення військових парадів участь у ньому беруть і військовослужбовці нещодавно створених Сил спеціальних операцій та резервісти, які входять до складу стратегічного резерву Збройних сил України, створеного на випадок загострення ситуації з метою посилення українського війська.

Військовослужбовці Збройних сил України демонструють нові зразки парадної та повсякденної форми одягу.

Військова техніка, залучена до святкових заходів, – це модернізована техніка, яка надійшла з заводів та підприємств оборонно-промислового комплексу, та техніка, що перебувала у створеному Міністерством оборони резерві. Міністерство оборони України наголошує, що всі зразки техніки та озброєння після проведення параду будуть передані до військових частин та підрозділів Збройних сил України.

XS
SM
MD
LG