Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у селі на Одещині виникли сутички через убивство неповнолітньої дівчинки


У селі Лощинівка на Одещині виникли сутички між частиною жителів і місцевими ромами. Як повідомляє обласне управління поліції, конфлікт пов’язаний із убивством 9-літньої дівчинки.

«У скоєнні даного злочину обґрунтовано підозрюється представник ромської національності. Жителі села через трагедію влаштували масові заворушення проти місцевих ромів. Задіяні додаткові сили правоохоронців, ситуація в селі під контролем поліції», – йдеться у повідомленні на сайті управління.

«Дізнавшись про причетність до вбивства дитини представника ромської національності, зібралася група односельців та стали шкодити будинки, де проживали роми. В результаті їхніх дій один будинок був підпалений, в інших пошкоджені меблі, вибито скло. Ніхто з представників ромської національності не постраждав», – повідомили правоохоронці.

У поліції зазначили, що наразі ситуація у селі перебуває під контролем. Тривають слідчі дії. Через пошкодження майна під час сутичок відкрили кримінальне провадження.

За даними поліції, 9-річна дівчинка загинула напередодні. Підозрюваного у скоєнні злочину затримано, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

XS
SM
MD
LG