Доступність посилання

ТОП новини

Карабінери Італії розпочали підготовку нацгвардійців – прес-служба


Італійські експерти з охорони громадського порядку розпочали комплексний навчальний модуль із військовослужбовцями Національної гвардії України в навчальному центрі в Нових Петрівцях під Києвом, повідомила прес-служба НГУ.

Чотиритижневий курс передбачає спочатку опанування базису нової специфіки підтримання порядку на вулицях країни: патрулювання важко доступних місць; правила та порядок затримання правопорушників та зловмисників; порядок звернення до громадян; порядок затримання особливо небезпечних злочинців; порядок дій під час надзвичайних лих, а саме: повені, стихійних лих, землетрусів.

Це дасть змогу поступово засвоїти складніші елементи техніки забезпечення спокою громадян, мовиться в повідомленні.

Від Національної гвардії України в навчанні беруть участь 36 військовослужбовців, які залучаються до охорони громадського порядку, 2 викладачі кафедри тактики Національної академії НГУ та 2 представників міста Золочів, інформує прес-служба.

Національна гвардія України – військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України. Серед завдань Нацгвардії – захист та охорона життя, прав, свобод і законних інтересів громадян України, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних замахів, охорона громадського порядку та забезпечення громадської безпеки. Крім того, у взаємодії з іншими правоохоронними органами НГУ забезпечує державну безпеку і захист державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань, терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

XS
SM
MD
LG