Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники: на Донбасі змінюється графік роботи контрольних пунктів в’їзду-виїзду


КПВВ Зайцеве (архівне фото)
КПВВ Зайцеве (архівне фото)

Контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні конфлікту на сході України переходять на осінній період роботи, повідомляє прикордонна служба України.

«Зокрема, з 1 вересня пропуск осіб і транспортних засобів буде здійснюватися в нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів, з 7:00 до 18:30. Таким чином час роботи КПВВ стає меншим», – йдеться в повідомленні.

Як пояснюють прикордонники, зміна часового режиму в першу чергу пов’язана з безпековою складовою і спрямована на гарантування безпеки цивільних людей, які перетинають лінію розмежування, «оскільки світла пора доби зменшується, а в темний час підвищуються ризики обстрілу з боку російських найманців».

Державна прикордонна служба України просить громадян врахувати цю інформацію під час планування поїздки і перетину лінії розмежування через контрольні пункти в’їзду-виїзду.

У літній час КПВВ працювали з 6:00 до 20:00.

У Донецькій області таких пунктів пропуску чотири: Гнутово, Зайцеве, Мар’їнка, Новотроїцьке. У Луганській області – пішохідний, біля Станиці Луганської. 31 березня цього року на Луганщині офіційно відкрили КПВВ «Золоте», але від моменту свого відкриття цей пункт пропуску пропрацював лише кілька годин через постійні обстріли. «Золоте» – єдиний автомобільний пункт пропуску на лінії розмежування у Луганській області.

XS
SM
MD
LG