Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: справа про вбивство Шеремета має всі шанси бути розслідуваною


Арсен Аваков (©Shutterstock)
Арсен Аваков (©Shutterstock)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що справа про вбивство журналіста Павла Шеремета в Києві має всі шанси бути розслідуваною. Про це він сказав в ефірі телеканалу «1+1».

«Є всі шанси його розслідувати. На цьому я обмежуся. Не хочу, щоб як у справі про вбивство Георгія Гонгадзе слідчі постійно звітували, що провели от стільки допитів, стільки передивилися відео... Я хочу, щоб було лише одне повідомлення – вбивцю знайдено і справу розслідувано», – сказав Аваков.

«Це важке, добре сплановане вбивство, значні сили Нацполіції його розслідують. Усі найкращі сили, дві великі бригади», – додав він.

Напередодні голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, що наразі суттєвого прориву у цій немає.

Шеремет був убитий 20 липня в центрі Києва внаслідок підриву автомобіля. Українська влада кваліфікує загибель Шеремета як умисне вбивство. У поліції повідомляли, що над розслідуванням обставин убивства журналіста працює 50 фахівців, основна версія загибелі Шеремета – його професійна діяльність.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу». Останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», а також на радіо «Вести».

XS
SM
MD
LG