Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 7 військових поранені, загиблих немає – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, один військовий отримав поранення в Авдіївці, повідомив речник АТО Олександр Мотузяник.

Він також зазначив, що ще 4 українських військовослужбовців і один прикордонник отримали поранення у Станично-Луганському районі внаслідок вибуху гранати в медичному автомобілі, ще 2 військових зазнали поранень у Красногорівці через підрив на вибуховому пристрої.

За даними Мотузяника, вчора на луганському напрямку відбувся один короткотривалий обстріл у Новоолександрівці, а на донецькому напрямку активізувалися бойові дії в авдіївській промзоні.

Речник АТО також повідомив, що на маріупольському напрямку були обстріли у Мар’їнці, на ділянці фронту Павлопіль – Широкине, сепаратисти застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і бронетехніку.

В угрупованні «ДНР» заявили, що ЗСУ вночі обстріляли з артилерії околицю Донецька, в угрупованні «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушувався, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені.

Чергова домовленість про перемир’я з нагоди Дня знань, 1 вересня, була досягнута на переговорах Тристоронньої контактної групи наприкінці серпня.

XS
SM
MD
LG