Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Вознюк заявляє про вибух на подвір’ї свого будинку, поліція відкрила провадження


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Народний депутат від «Народного фронту» Юрій Вознюк заявляє, що вночі стався вибух на території біля його будинку, згоріла альтанка.

«О 2:25 на подвір’ї пролунав потужний вибух.. Вщент згоріла альтанка. Ніяких речовин, що горять, там не було. Від вибуху до повного згорання пройшло максимум 15 хвилин. Фото зроблене через 2 хвилини. Вороги не сплять... Розумію, що знайти зловмисника шанси примарні, але дуже хочеться це зробити. А головне, зрозуміти мотиви»,– написав він на свій сторінці в Facebook.

Як уточнює прес-служба «Народного фронту» інцидент стався в Рівному.

У «Народному фронті» закликають правоохоронні органи провести об’єктивне і неупереджене розслідування, встановити і покарати замовників та виконавців нападу. У партії також заявляють, що спроби «залякати членів «Народного фронту» отримають адекватну відповідь».

Як повідомила поліція Рівненщини, слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа здійснила підпал дерев’яної альтанки на території приватного будинку, власником якого є депутат.

«Вогнем знищено покрівлю будівлі для відпочинку та дерев’яний паркан поблизу неї. На момент пожежі в оселі перебувало подружжя і малолітня дитина. Ніхто з не постраждав», – повідомили в поліції.

За фактом цього інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна).

XS
SM
MD
LG