Доступність посилання

ТОП новини

Штайнмаєр 15 вересня відвідає Краматорськ і Слов’янськ – ОБСЄ


Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр в рамках дводенного візиту в Україну 15 вересня відвідає Донбас.

Як повідомила прес-служба організації, глава МЗС Німеччини разом з генеральним секретарем ОБСЄ Ламберто Дзаннієром в Краматорську зустрінуться з головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні послом Ертугрулом Апаканом і патрулем СММ.

В ОБСЄ зазначають, що цей візит присвячений гуманітарній ситуації, у Слов’янську глава МЗС Німеччини зустрінеться з переселенцями.

Раніше в МЗС Німеччини повідомили, що Штайнмаєр прибув до Києва, де уже провів зустріч із спецпредстаником ОБСЄ у Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Мартіном Сайдіком. Сторони коротко обговорили ситуацію на Донбасі та роботу Контактної групи у Мінську.

Сьогодні у Києві з візитом перебувають міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр і міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро, де вони мають провести низку зустрічей з українськими високопосадовцями.

XS
SM
MD
LG