Доступність посилання

ТОП новини

На знеструмлені дільниці у чотирьох районах Криму подали електрику


©Shutterstock
©Shutterstock

На всіх виборчих дільницях в анексованому Росією Криму відновили подачу електроенергії. Про це повідомив підконтрольний Кремлю голова кримського виборчкому Михайло Малишев.

«Повністю відновлено енергопостачання всіх дільничних комісій, які були знеструмлені на території Криму. Зараз проблем із забезпеченням дільниць і комісій немає», – сказав Малишев.

Раніше Малишев повідомив, що виборчі дільниці у центрі Судака, в Кіровському районі, в Алушті, Старому Криму залишилися без світла через грозу.

В анексованому Росією Криму 18 вересня відбувається голосування на виборах до Державної думи Росії. Минулого тижня Верховна Рада України звернулася до парламентів іноземних держав і міжнародних організацій з проханням утриматися від участі в спостереженні за ходом виборів до Держдуми Росії в Криму, а також закликала не визнавати результати голосування. Низка країн вже засудила організовані Росією вибори на півострові.

У Кремлі заявили, що Росія ніяк не реагуватиме на можливу відмову парламентів іноземних держав визнати результати виборів в Криму.

XS
SM
MD
LG