Доступність посилання

ТОП новини

Скорик заявляє про тиск на опозицію


Микола Скорик
Микола Скорик

Народний депутат з фракції «Опозиційний блок» Микола Скорик заявляє про тиск на опозицію і стверджує, що силовики схиляють депутата Одеської міської ради Олександра Орлова дати проти нього свідчення.

«Вчора і сьогодні вночі відбувалися абсолютно антизаконні процесуальні дії щодо спроб нічних допитів і обшуків у керівника міської організації партії «Опозиційний блок», депутата Одеської міської ради Олександра Орлова», – сказав Скорик.

При цьому депутат заявив, що Орлова «запрошують на бесіди, де пропонують дати абсолютно неправдиві свідчення щодо мене особисто як голови Одеської обласної організації партії «Опозиційний блок».

Скорик назвав це політичним тиском на опозицію і в зв’язку з цим закликав послів країн Заходу плинути на українську владу.

Наразі ні Орлов, ні Генпрокуратура цих заяв Скорика не коментували.

Раніше сьогодні генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про намір наступного тижня внести до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з народного депутата Миколи Скорика, а до кінця доби очікує підписання підозри в організації заворушень під будівлею Одеської облдержадміністрації 19 лютого 2014 року колишньому першому заступнику голови ОДА Олександру Орлову.

XS
SM
MD
LG