Доступність посилання

ТОП новини

У Києві біля Апеляційного суду затримали чотирьох людей – поліція


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Києві під час сутички під Апеляційним судом затримали чотирьох людей.

Як повідомляє прес-служба поліції, біля апеляційного суду, який обирає запобіжний захід підозрюваним у вбивстві в травні 2015 року двох київських правоохоронців, під час спроби активістів прорватися через кордон поліції виникла сутичка, у результаті чого чотирьох активних учасників затримали та доставили до Солом’янського управління поліції

В одного з них вилучили ніж, який відправлять на експертизу для встановлення, чи є він холодною зброєю, додали в поліції.

Правоохоронці зазначають, що щодо двох осіб складуть адміністративні протоколи за статтею 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення, також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

У травні 2015 року стався напад на АЗС у Деснянському районі Києва. Був поранений оператор заправки. За даними МВС, під час переслідування підозрюваних два працівники полку міліції спеціального призначення загинули.

Голова МВС Арсена Авакова тоді заявив, що напад скоїли чоловіки 1991, 1995 і 1998 років народження. Один із них під час операції з затримання загинув. Інші двоє були затримані згодом у квартирі. Як повідомив Аваков, під час пограбування АЗС нападники викрали 823 гривні з каси.

XS
SM
MD
LG