Доступність посилання

ТОП новини

США: Трамп зменшив своє захоплення Путіним


Дональд Трамп (л) і Володимир Путін (ілюстративне фото)
Дональд Трамп (л) і Володимир Путін (ілюстративне фото)

Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп змінив свою риторику щодо російського лідера Володимира Путіна. На зустрічі зі своїми прихильниками 5 жовтня в штаті Невада Трамп сказав, що тепер не знає, як у разі його обрання розвиватимуться відносини з президентом Росії.

«Я не люблю (Путіна) і не ненавиджу (його). Треба подивитися, як це працює. Можливо, ми матимемо добрі відносини. Можливо, у нас будуть жахливі відносини. Можливо, буде щось посередині», – заявив Трамп.

Республіканський кандидат раніше під час кампанії висловлював захоплення Путіним як сильним лідером і казав, що в разі обрання матиме добрі відносини з Путіним.

Опонент Трампа з Демократичної партії Гілларі Клінтон вказувала, що суперникові бракує здорового глузду, він має «дивне захоплення диктаторами» та «не знає різниці між союзником і противником».

На відміну від Трампа, його колега по кампанії, кандидат на посаду віце-президента Майкл Пенс 4 жовтня на дебатах засудив Росію за «варварський» напад на сірійське місто Алеппо і назвав Путіна «маленьким і заляканим лідером».

XS
SM
MD
LG