Доступність посилання

ТОП новини

Трамп заперечує сексуальні домагання до жінок


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Кандидат на посаду президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заперечує звинувачення кількох жінок у сексуальних домаганнях. Він назвав ці заяви «брехливими».

Під час виступу на передвиборчому мітингу у Флориді, Дональд Трамп сказав, що «претензії безглузді, смішні і кидають виклик істині, здоровому глузду і логіці».

Він заявив, що у нього вже є вагомі докази, щоб оскаржувати ці заяви.

12 жовтня газета New York Times опублікувала статтю з розповіддю двох жінок про те, що Дональд Трамп робив їм неналежні пропозиції.

Джессіка Лідс із Нью-Йорка вказала, нібито Трамп 30 років тому схопив її за груди і спробував покласти руку їй під спідницю під час авіаперельоту. Ще одна жінка, Рейчел Крукс з Огайо, розповіла газеті, що Трамп поцілував її в губи проти її волі. За словами Крукс, це сталося у Trump Towers у Нью-Йорку в 2005 році.

Флоридське видання Palm Beach Post цитує Мінді Макджиліврей, яка стверджує, що Трамп мацав її в його маєтку Мар-а-Лаго 13 років тому.

Репортер журналу People Наташа Стойнофф опублікувала розповідь про події в Мар-а-Лаго 2005 року. Трамп «підштовхував мене до стіни і тагнув свого язика мені до рота», написала журналістка.

Усі ці жінки сказали, що ніколи не повідомляли про ці інциденти владі. У кампанії Трампа назвали ці повідомлення неправдивими.

Минулого тижня у США були оприлюднені зроблені Трампом 2005 року в приватній розмові непристойні коментарі щодо жінок. Республіканський кандидат вибачився за свої слова, а на другому турі дебатів із опоненткою з Демократичної партії Гілларі Клінтон заявив, що це було «пліткування у роздягальні».

XS
SM
MD
LG