Доступність посилання

ТОП новини

Через ДТП у Польщі постраждали 12 українців – поліція


©Shutterstock
©Shutterstock

В результаті аварії на заході Польщі за участі мікроавтобуса з України у п’ятницю вранці постраждало 12 громадян України та двоє – Польщі (а не16 осіб, як повідомлялося раніше). Про це повідомив речник поліції міста Конін, сусіднього з населеним пунктом, де сталася аварія, передає «Укрінформ». За його словами, аварія сталася близько 7-ї години ранку.

«12 громадян України їхали в автомобілі «Ford Transit», яким керував 27-річний українець. Імовірно, він їхав зашвидко і тому на повороті виїхав на протилежну смугу руху, спричинивши лобове зіткнення з автомобілем «Opel Vectra», у якому перебувало двоє громадян Польщі», – повідомив представник поліції.

За його словами, усіх 14 постраждалих госпіталізували. За попередніми даними, вони їхали до Польщі на роботу. Триває розслідування обставин аварії. В разі доведення вини водія з України, йому може загрожувати тюремний термін, додали в польській поліції.

14 жовтня з’явилася інформація, щовранці поблизу населеного пункту Іґнацево в Нижньосілезькому воєводстві Польщі в результаті аварії за участі мікроавтобуса з України постраждало 16 людей, коли мікроавтобус, за кермом якого перебував громадянин України, зіткнувся з іншим автомобілем, а потім впав у кювет.

XS
SM
MD
LG