Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 35 обстрілів за добу – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що підтримувані Росією бойовики 23 жовтня 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

За цим повідомленням, на Маріупольському напрямку зафіксовано 20 провокацій проти сил АТО.

«Бойовики здійснили обстріли підрозділів Збройних сил України з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї в Широкиному, Талаківці, Мар’їнці та Тарамчуку, а в Красногорівці та Павлополі, окрім цієї зброї застосували міномети калібру 82 міліметри», – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку з боку бойовиків відбулося дев’ять випадків порушення режиму припинення вогню, на Донецькому напрямку – шість таких випадків, твердять у штабі АТО.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові ввечері 23 жовтня обстріляли західні околиці Донецька, а також селище Зайцеве неподалік Горлівки.

В угрупованні «ЛНР» ще не повідомляли про бойові дії впродовж минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли з різною інтенсивністю тривають. Сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG